Uitslagen GP Giessenburg

Geplaatst door

Afgelopen zaterdag werd de eerste jeugd Grand Prix van dit seizoen gehouden. In Giessenburg, parallel aan het senioren rapid toernooi aldaar. Het was enkele jaren geleden dat we voor het laatst in ‘de zaal met de bomen’ speelden, maar zo’n 90 spelers wisten zalencentrum De Til te vinden en speelden verdeeld over 11 groepen.

Het toernooi werd gewonnen door Nirupa Ganeshram van SV Eindhoven. Zij bleef Xander van Lingen en Ivar Chang  (beiden Moira-Domtoren) een half puntje voor. Groep twee was een prooi voor Judah van Wendel de Joode van de organiserende vereniging De Giessen en Linge. Groep drie ging naar Jordan Sean van Magnus Leidsche Rijn.

 

100 procent scores waren er voor Steven Nguyen van Vegtlust (groep 9) en Tycho Roetman van Moira-Domtoren (groep 10). Alle uitslagen zijn hier terug te vinden: http://schaken.ledigerf.net/sgsgp/toernooistanden.php?toernooi=132

Ook zijn er nog enkele foto’s beschikbaar: Flickr album GP Giessenburg

 

We hopen binnenkort data van volgende Grand Prix toernooien te kunnen melden.