Jelle Smid wint GP De Bilt

Geplaatst door

Vandaag werd in het HF Witte centrum de Grand Prix De Bilt gespeeld. Voor organiserende vereniging ‘De Biltse Combinatie’ was het de eerste keer. En aangezien er 200 deelnemers op de stoep stonden, was dat best even spannend. Het werd echter een succesvolle middag. De locatie beschikt over een hele fraaie grote zaal, en een fijne aparte bar. En de bovenste drie groepen speelden in een apart zaaltje. DBC had het dus goed voor elkaar, en bovendien had het flink wat deelnemers van de eigen vereniging gemobiliseerd.

Zo ook in groep 1. Hierin werd gewonnen door Jelle Smid van DBC, die op onderling resultaat Wouter Terlouw van SC Soest voorbleef. Derde werd Nishaaz Haque van Moira Domtoren. Groep twee ging naar Leon Elferink van Oud Zuylen Utrecht en groep drie werd gewonnen door Amir Tetova van SSV Klimop. Amir belde tegen half 1 vanuit H.I. Ambacht op met de vraag of hij op de reservelijst stond, maar was toch net op tijd voor de eerste ronde.

In totaal speelden er 26 groepen, dus er ging een flinke vracht bekers uit.

Alle uitslagen zijn hier te vinden: http://schaken.ledigerf.net/sgsgp/toernooistanden.php?toernooi=133

Ook zijn er de nodige foto’s: Flickr album GP De Bilt

De volgende Grand Pix is nog niet bekend, mogelijk in februari. In de Kerstvakantie voor SGS spelers eerst de PJK CDE (zie ander bericht)