Gezamenlijke slotronde SOS HKB en 1D

Geplaatst door

Beste mensen,

Zoals jullie weten, organiseren we dit jaar wederom enkele gezamenlijke slotrondes in de hoogste klassen van de midweekse competitie. De hoofdklasse C heeft reeds gespeeld, bij En Passant in Bunschoten, met dank aan de organiserende thuisclub! SG Amersfoort 1 werd er kampioen.

Komende vrijdagavond 26 mei zijn de slotrondes van Hoofdklasse B en eerste klasse D. Beide slotrondes vinden plaats in de thuishaven van De Biltse Combinatie.

Locatie
Het speeladres is:

H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4,
3731 CL De Bilt. Tel: 030-2203954

Routeinformatie: http://dbcschaak.nl/route.shtml

Tijden
Wederom willen we om de organisatie en de deelnemers met enige reisafstand wat ruimte te bieden, iets schuiven met het gebruikelijke aanvangstijdstip. Bovendien is iedereen de volgende dag vermoedelijk vrij.

De klokken gaan stipt om 20.00 uur aan, voor alle wedstrijden, ongeacht aanwezigheid spelers. Speeltempo is het reguliere SOS tempo: 1.40u + 10sec. Marc Jongerius is deze avond arbiter.

Wel vragen we iedereen toch te trachten rond 19.30 binnen te zijn. Iedereen kan dan om 19.45 zijn plaats opzoeken, zodat er ruimte is voor een welkomstwoord, mededelingen van de wedstrijdleiding, etc. De zaal is reeds open vanaf 18.30.

Liveborden
Enkele wedstrijden zullen op liveborden gespeeld worden. Deze wedstrijden zijn hier http://drl.tuxtown.net/live/ te volgen.

De wedstrijden deze avond zijn:

HKB:

De Rode Loper 1 Zeist 1 (liveborden)
OZU 1 DBC 1
BSG 1 De Giessen en Linge 1
Moira Domtoren 1 ZZ Combinatie 1
Doorn Driebergen 1 Woerden 1 (liveborden)

SG Amersfoort 2 Moira Domtoren 2 (liveborden)
Paul Keres 1 PCA De Damrakkers 1
Kasteel Lekstroom 1 OZU 2
Rivierenland 1 De Rode Loper 2

Publiek is uiteraard welkom. Er is een ruime hal met projectiescherm en een bar (open tot 01.00 uur). En uiteraard hopen we na afloop de kampioen te huldigen.

Voor vragen, opmerkingen, etc. zijn wij uiteraard beschikbaar.

Vriendelijke groet,

Marc Jongerius & Henk van Lingen.