Lode de Jong wint GP Giessenburg

Geplaatst door

Vandaag werd in Giessenburg de 1e jeugd Grand Prix van dit seizoen gehouden.In zalencentrum De Til, organiserende vereniging was De Giessen en Linge.

Rond de 90 jeugdspelers waren afgereisd naar deze club aan de verre zuidrand van het SGS gebied, waar parallel tevens een senioren rapid toernooi werd gehouden. Het opstarten van het toernooi liep soepel, en er kon op tijd begonnen worden. De hoogste twee groepen speelden in een apart zaaltje, met een tempo van 15 minuten plus 5 seconden increment. De overige groepen speelden in de grote zaal met 15 minuten pp. Toernooiwinnaar werd Lode de Jong, van Moira-Domtoren. Een halfje achter hem eindigde Frank Terlouw van schaakclub Soest. Derde werd Bent Smeets van Magnus Leidsche Rijn.

Winnaar Lode de Jong

Groep 2 werd gewonnen door Ahmet Naim Ozbek (Vegtlust), voor Thom Groenewegen (Woerden) en Ton Nuijten (De Giessen en Linge)). Groep 3 ging naar Nihar Kanade (SC Woerden / Moira-Domtoren)

Alle uitslagen en standen zijn te vinden via het bekende adres:

http://schaken.ledigerf.net/sgsgp/toernooistanden.php?toernooi=136

Foto’s van de dag zijn hier te vinden:

IMG_2643

De eerst volgende GP moet nog gepland worden. En de SGS PJK CDE zal zeer waarschijnlijk 5 en 6 januari zijn, op een nader te bepalen locatie.