Nishaaz Haque winnaar GP Leidsche Rijn

Geplaatst door

Afgelopen zondag werd bij Schaakvereniging Magnus Leidsche Rijn weer een jeugd Grand Prix georganiseerd. Zoals altijd hier, was de deelnemerslijst aanzienlijk: 224 jeugdspelers verschenen aan de start. De eerste met een jeugdrating onder de 1000 vinden we in groep 7.

Een sterk bezette hoofdgroep dus ook. Deze werd gewonnen naar Nizhaaz Haque (Moira-Domtoren), voor Boyd Leenen (De combinatie) en Wouter Terlouw (Soest) Groep twee ging naar Mylo Georgopoulos van de organiserende vereniging.

Bijzonder deze keer was dat JSC Magnus haar liveborden had opgesteld voor de twee hoogste groepen. Die partij zijn derhalve nog terug te vinden in de cloud: LiveChess partijen

Alle uitslagen en standen zijn te vinden via het bekende adres:

http://schaken.ledigerf.net/sgsgp/toernooistanden.php?toernooi=137

De volgende GP is al weer snel: zondag 3 maart in Nieuwegein.