Competitiemailing 95

Geplaatst door

Viertallencompetitie

De indeling voor de viertallencompetitie is nu definitief. Er zijn behalve de wijziging van enkele speeldata geen mutaties meer op gekomen. Zie voor alle indelingen en standen de reguliere competitiepagina.

Het verzoek is om de namen van de spelers door te geven, uiterlijk 31 oktober. Dit kan na inloggen via de knop “Speleropgave externe teams”. Voor het laagste of enige viertal is dit niet nodig.

Jeugdclubcompetitie

De slotronden vinden dit jaar in alle groepen op dezelfde locatie op dezelfde datum plaats, namelijk op vrijdag 19 mei in Leusden. Zie voor alle indelingen en standen de reguliere competitiepagina.

Het verzoek is om de namen van de spelers door te geven, uiterlijk 31 oktober. Dit kan na inloggen via de knop “Speleropgave externe teams”. Voor het laagste of enige jeugdteam is dit niet nodig.

Spelerslijsten

Er heeft vandaag ook een update van het ledenbestand achter de website plaatsgevonden. Enkele persoonlijke uitslagen die niet zichtbaar waren, zijn dat nu alsnog. De lege velden zijn hierin aangevuld met de juiste namen.

In de komende tijd kan het opnieuw voorkomen dat (nieuwe) spelers nog niet te selecteren zijn. Zodra dit aan de hand is: s.v.p. een mail sturen zodat dit na de volgende update rechtgezet kan worden. Er wordt gewerkt aan een technische oplossing om dit proces te verbeteren.

SGS Snelschaken voor clubteams

Het jaarlijkse snelschaakkampioenschap voor clubteams wordt ook dit jaar weer in Bunschoten gehouden. Ditmaal op 19 november, de derde i.p.v. tweede zaterdag van de maand. Zie voor meer informatie en de inschrijfprocedure deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Henk van Lingen & Colijn Wakkee
Competitieleiders
competitie@sgs-schaakbond.nl