SGS competities: Jeugdclubcompetitie geannuleerd, bekercompetitie gaat door.

Geplaatst door

SItuatie met betrekking tot SGS jeugd- en bekercompetitie.

De SGS competitieleiding heeft besloten om de jeugdcompetitie op dezelfde manier te behandelen als de SOS competities, en deze dus te annuleren. Dat houdt in dat er geen promotierechten zijn, maar dat de competitieleiding wel kan beslissen om teams met een significante voorsprong in een andere klasse te plaatsen indien dat voor het indelen van de klassen wenselijk is.

De bekercompetitie wordt nog niet stopgezet. De achterliggende gedachte hierbij is dat het om nog maar 4 wedstrijden gaat en deze, zoals het er nu naar uitziet, vóór de start van het volgende seizoen gespeeld kunnen zijn. Uiteraard houdt de SGS de overheidsmaatregelen in de gaten en kan er in een later stadium worden besloten de bekercompetitie alsnog af te gelasten.